Disseny web marketing online

Un bon disseny web és aquell disseny web atractiu que mantingui un estil corporatiu propi, combinat amb la facilitat d'ús, que atregui clients.

Entenem el procés de disseny web i l'elaboració del pla de màrqueting en línia per als nostres clients com un procés col·laboratiu.

Comptem amb més de 15 anys d'experiència en disseny web. Hem treballat en un gran nombre de projectes de disseny web i posicionament web.

Nota Legal

En compliment de la Llei 34/2002 de l'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s'indiquen a continuació les dades de l'empresa:

STUDI DIGITAL
C/ Mas Pons 9-11
17310 Lloret de Mar (Girona)
Telèfon 637 450 004
Email contacto@studidigital.cat

Propietat Intel·lectual

El codi font, dissenys gràfics i software, textos, informació i contingut de la web https://www.studidigital.cat estan protegits per la legislació espanyola sobre drets en Propietat Intel.lectual, i no es permet la reproducció i / o publicació total o parcial ni difusió sense el permís previ i per escrit de STUDI DIGITAL.

STUDI DIGITAL vetllarà pel compliment i la utilització dels continguts, exercint les accions civils i penals que corresponguin en cas d'infracció.

Protecció de Dades de caràcter personal

Sobre la base de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal STUDI DIGITAL informa que les dades rebudes són tractats amb l'exclusiva finalitat de la gestió del servei contractat i incorporades a la nostra base de dades.

L'usuari podrà en tot moment exercir el seu dret d'accés, rectificació i cancel.lació i oposar-se al tractament de les seves dades

Responsabilitats

STUDI DIGITAL es reserva el dret de poder modificar, sense previ avís, la informació, presentació i configuració del web.

STUDI DIGITAL no es responsabilitza dels virus que tinguin una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts.

STUDI DIGITAL es compromet a no publicar publicitat enganyosa.

DISSENY I PROGRAMACIÓ WEB - SERVEIS DE HOSTING - REGISTRE DE DOMINIS – FOTOGRAFIA – DISSENY GRÀFIC – MANTENIMENT WEB